Natiunea MMA

Brand blindat
18/01/2017  Campionul absolut al categoriei usoara din UFC, Conor McGregor a decis sa isi inregistreze atat numele, cat si porecla (“The Notorious”) la Oficiul American de Marci si Brevete pentru ca nimeni sa nu poata profita de pe urma celebritatii sale.
  Astfel, compania care ii poarta numele detine drepturile exclusive asupra comercializarii a diferite bunuri si servicii precum imbracaminte, produse cosmetice, parfumuri, saloane de sanatate, sali de sport sau frizerii.
  De altfel, in luna iulie a anului trecut, McGregor a facut acelasi demers si la oficiul irlandez de profil chiar inainte de a-si lansa propriul site de stil de viata, TheMacLife.com.
  Ca fapt divers, superstarul boxului profesionist, Floyd Mayweather, unul dintre cei vizati de McGregor pentru o confruntare, si-a inregistrat nu mai putin de 230 de marci personale in ultimii sase ani si jumatate.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
    
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA