Natiunea MMA

Bonusurile speciale din gala TUF 14 Finale: Brandao pleaca acasa cu 80.000$
05/12/2011

Trei oameni au plecat acasa cu bonusuri speciale dupa luptele din gala The Ultimate Fighter 14 Finale, desfasurata sambata seara la Palms Casino Resort in Las Vegas, Nevada.

John Dodson si Dennis Bermudez au primit cate 40.000$, iar Diego Brandao a fost premiat cu nu mai putin de 80.000$ pentru prestatia sa.

Dodson a primit premiul pentru "KO-ul Serii" pentru reusita sa in fata lui TJ Dillashaw in finala categoriei cocos, iar castigatorul de la pana, Diego Brandao a fost premiat pentru "Submisia Serii". Alaturi de adversarul sau, Dennis Bermudez, a primit si premiul pentru "Lupta Serii", inca 40.000$.

Ambii castigatori ai celor doua turnee, de la divizia cocos si pana, urmeaza sa semneze si contracte de lupta cu gigantul american UFC, iar sumele prezentate mai sus se refera doar la bonusurile speciale si nu includ venituri realizate din alte surse. Si chiar daca acesti sportivi nu primesc procente din pay-per-view, in piata americana de MMA se gasesc adesea companii care ofera sprijin material luptatorilor din a doua linie valorica.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA