Natiunea MMA

Bonusurile de la UFC on Versus 4: Kongo, Lauzon, Oliveira si Lentz castiga prime de 50.000$
28/06/2011

PITTSBURGH - Cheick Kongo, Joe Lauzon, Charles Oliveira şi Nik Lentz au cāștigat fiecare cāte 50.000 de dolari bonus pentru performanțele lor de duminică la evenimentul "UFC on Versus 4: Kongo vs Barry".

Kongo a cāștigat "KO-ul serii", Lauzon a luat "Submisia serii", iar Oliveira și Lentz au luat acasă premiul pentru "Lupta serii".

Aceste sume sunt cele mai mari bonusuri date vreodată  de UFC la un eveniment Versus, deși Diego Sanchez și Martin Kampmann au primit fiecare cāte 160.000 de dolari pentru "Lupta serii" pentru bătălia lor de la UFC on Versus 3.

Bonusul lui Kongo a venit īntr-un mod spectaculos, după ce era aproape sa devina el victima lui Pat Barry. Francezul a reușit sa se scuture din asaltul lui Barry și a lansat doua lovituri clare drept īn bărbie, lăsāndu-l lat pe Pat.

Lauzon a cāştigat cecul lui cu un atac īn prima rundă contra lui Curt Warburton. Dupa ce si-a doborāt adversarul cu o lovitura direct īn barba, Lauzon a abandonat poziția sa dominantă pentru a aplica o Kimura, care ia adus cāștigul şi bonusul.

Oliveira şi Lentz au făcut una dintre cele mai bune runde de deschidere din istoria recenta. Cu toate acestea, Oliveira la lovit pe Lentz cu un genunchi ilegal care a trecut neobservat de către arbitrul meciului, schimbānd complet cursul luptei. O a doua lovitura de genunchi (legala) l-a zdruncinat din nou pe Lentz, și Oliveira l-a finalizat cu o strangulare de la spate. Este de așteptat ca rezultatul luptei să fie atacat īn instanta, dar ambii luptători au plecat acasă cu un bonus impresionant.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA