Natiunea MMA

Bonusurile UFC on Fox 8: Johnson, Guillard, Herman, Smith au castigat premii de 50.000$
29/07/2013Sambata seara 4 luptatori au fost premiati cu bonusuri speciale pentru prestatia din gala UFC on FOX 8. Demetrious Johnson, Melvin Guillard, Ed Herman si Trevor Smith au castigat cate 50.000$ fiecare.

Johnson si Guillard au castigat „Submisia serii” si „Knockout-ul serii”, in timp ce Herman si Smith au impartit titlul pentru „Lupta serii”.

UFC de pe Fox 8 a avut loc in KeyArena din Seattle si i-a avut in main event pe Johnson care a castigat confruntarea cu John Moraga printr-o submisie in ultimul moment.

Guillard a revenit la victorie, dupa ce a avut mai multe infrangeri, iesind invingator din confruntarea cu Mac Danzig de la categoria usoara. Guillard si-a folosit avantajul vitezei si a loviturilor bine plasate, lasandu-l pe Danzig in imposibilitate de a mai face ceva.

Herman si Smith au aratat multa violenta in timpul luptei, ambii castigand puncte dupa lovituri foarte clare si bine tintite. Chiar daca arbitrii au avut pareri diferite, Herman a castigat confruntarea, obtinand in acest mod  a opta victorie din cadrul octogonului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA