Natiunea MMA

Bonusuri consistente pentru peformerii galei UFC Fight Night 100
21/11/2016  Capul de afis al evenimentului l-a constituit confruntarea de la categoria semigrea dintre Ryan Bader si Antonio Rogerio Nogueira, primul iesind invingator prin KO tehnic la pumni. Cu toate acestea, nu s-au acordat recompense banesti pentru “Lupta serii”.
  Totusi, Thomas Almeida, Cezar Ferreira, Gadzhimurad Antigulov si Pedro Munhoz s-au ales cu cate 50.000 de dolari in urma prestatiilor de la Sao Paulo.
  Almeida si-a revenit dupa infrangerea suferita in fata lui Cody Garbrandt si l-a batut prin KO tehnic la pumni, in runda a doua, in limitele categoriei cocos, pe Albert Morales. Alaturi de duelul dintre Bader si Nogueira, acest meci a fost cel mai spectaculos dintre cele aflate pe cardul principal.
  Toate cele sase partide de pe cardul preliminar s-au incheiat inainte de limita. Trei luptatori au fost rasplatiti pentru modul in care si-au apropiat victoria prin imobilizarea adversarilor prin diverse procedee.
  Astfel, la categoria mijlocie, Cezar “Mutante” Ferreira l-a “dovedit” pe Jack Hermansson, stopandu-i acestuia sirul de noua succese consecutive.
  Gadzhimurad Antigulov l-a scos rapid din lupta ( in doar 67 de secunde) pe Marcos Rogerio de Lima intr-un meci de la semigrea, obtinand a treisprezecea victorie la rand din totalul de 19 inregistrate in circuitele MMA.
  Nu in cele din urma, “The Young Punisher” Pedro Munhoz l-a “pedepsit”, tot in runda inaugurala, pe Justin Scoggins in cadrul categoriei cocos, ajungand la al treisprezecelea succes din cariera.
  Gala de la Ginasio do Ibirapuera din Sao Paolo a fost urmarita de peste 9000 de spectatori.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
   magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA