Natiunea MMA

Bogdan Stoica revine la antrenamente dupa doar trei luni de la accidentul de motocicleta
01/11/2012

Campionul mondial Superkombat la categoria 91 de kilograme, Bogdan Stoica, a reînceput pregătirea la numai trei luni după ce a fost victima unui grav accident de circulaţie, atunci când motocicleta pe care o conducea s-a izbit de un autoturism pe un bulevard din Bucureşti. Luptătorul va fi prezent la gala Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, de la Craiova, pentru a fi alături de colegul său de sală, Benjamin Adegbuyi, care îl va înfrunta pe eroul K-1 Alexey Ignashov.

"Mă simt bine, în fiecare zi sunt la sală şi trag tare să pot reveni la forma din luna mai, atunci când am câştigat titlul mondial Superkombat. Mi-aş dori să îmi pot apăra centura în luna decembrie, însă nu vreau să mă grăbesc", a declarat sportivul în vârstă de 22 de ani, care în luna mai a cucerit centura Superkombat după ce l-a învins pe croatul Ivan Stanic, campionul WBC muay thai.

Acesta se pregăteşte cot la cot cu Benjamin Adegbuyi şi Ionuţ Iftimoaie la Respect Gym Bucureşti, aceştia din urmă aflându-se pe ultima sută de metri cu antrenamentele pentru Superkombat Final Elimination. Dacă Adegbuyi va lupta într-un meci eliminatoriu cu Alexey Ignashov, în schimb vedeta Local Kombat, Ionuţ Iftimoaie, care revine în ring după o pauză de un an, îl va înfrunta pe americanul James “The Beast” Wilson.

"Voi merge alături de ei la Craiova, să îi susţin pentru că vor avea două lupte foarte dificile. Îmi pare rău că nu pot să fiu şi eu în ring, însă pot să vă asigur că toate gândurile mele sunt la pregătire şi la dorinţa mea dea a reveni", a adăugat Bogdan Stoica.

Ionuţ Iftimoaie, Cătălin Moroşanu, Sebastian Ciobanu şi Benjamin Adegbuyi sunt sportivii autohtoni care sunt anunţaţi pe cardul galei Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, care va inaugura Sala Polivalentă din Craiova. Biletele s-au pus deja în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, dar şi de la casele de bilete ale Sălii Polivalente.

Comunicat de presa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA