Natiunea MMA

Bobby Lashley vorbeste despre plecarea lui din Strikeforce
23/02/2011

Bobby Lashley a ales sa nu isi reinnoiasca contractul cu Strikeforce pentru ca a simtit ca "nu duce nici unde". Si nici nu se vede revenind in a doua promotie de MMA a lumii.

Contractul sau a expirat dupa ce a pierdut in fata lui Chad Griggs in aprilie anul trecut si in loc sa il reinnoiasca, el a ales sa semneze cu Titan Fighting. Lashley isi va face debutul pentru acestia pe 25 martie.

"Cred ca Scott Coker e un om deosebit si ca are o organizatie foarte buna. Ultimul fight card a fost incredibil. A fost un show mare. Nu am ce sa spun rau de Strikeforce sau Scott Coker. Am simtit doar nevoia sa ma indepartez din relatia asta si sa iau totul de la inceput" a declarat le intr-un interviu recent.

"Vorbesc de ceva vreme cu promoterul Titan Fighting, Joe Kelly, iar el este o persoana deosebita cu care se poate vorbi si lucra, si vad viziunea din organizatia lui, si vreau sa fac parte din asta."

Intrebat daca se poate vedea revenind in Strikeforce la un moment dat, raspunsul lui a fost "Nu stiu ce sa spun despre asta".

Lashley are acum un palmares de 5-1, cu victorii in fata lui Wes Sims si Bob Sapp. Fost sportiv de pro-wrestling, el a facut tranzitia la MMA in 2008.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA