Natiunea MMA

Bobby Lashley se retrage din lupta pe care o avea programata la Titan Fighting Championship
23/07/2011Bobby Lashley, fostul superstar al WWE care isi incearca acum norocul in MMA, s-a retras din lupta pe care o avea programata cu Eddie Sanchez, Main Eventul galei Titan Fighting Championship 19 care se va desfasura pe 29 iulie.

Titan FC a anuntat acest lucru aseara, si a precizat ca decizia se datoreaza unor probleme personale ale lui Bobby. Cu toate astea, se pare ca el va reveni in lupta pe 26 august.

"Din pacate, cu toate chestiunile care se desfasoara acum in viata lui Bobby, nu a fost momentul potrivit pentru ca el sa lupte" a declarat directorul executiv al Titan FC Joe Kelly. "Bobby va lupta in Main Eventul galei Titan FC din 26 august, care va avea loc in Kansas City."

Aceasta retragere este inca un pas inapoi in cariera lui Lashley, care desi spune ca se dedica MMA-ului dar se pare ca nu reuseste sa se dezvolte ca luptator. .

Main Eventul galei din 29 iulie va fi acum James Krause vs Clay French.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA