Natiunea MMA

Blat in UFC
21/04/2017  Prima experienta a Ultimate Fighting Championship in Coreea de Sud s-ar putea dovedi nefasta.
  Potrivit informatiilor furnizate de presa sud-coreeana, un sportiv autohton (numit in ancheta “Luptatorul A”), aflat pe cardul de lupta al galei de la Seul, din noiembrie 2015, a fost de acord sa cedeze lupta in schimbul a 88.000 de dolari si sa parieze jumatate din bani pe adversarul sau.
  Conform surselor respective, luptatorul incriminat are 34 de ani si s-a impus prin decizie unanima in fata unui american. Singurul competitor al galei UFC Fight Night: Henderson impotriva lui Masvidal care corespunde acestui criteriu este Tae Hyun Bang, care l-a invins, in trei runde, pe Leo Kuntz.
  Cu cateva zile inaintea partidei, “Luptatorul A” avea un usor avantaj fata de oponentul sau la casele de pariuri. La scurt timp insa, situatia s-a schimbat radical si partenerul sau din cusca a devenit net favorit in aceasta lupta.
  Oficialii UFC l-au chestionat pe “Luptatorul A” in privinta implicarii sale in trucarea rezultatului, dar acesta a dat raspunsuri evazive si contradictorii. Mai intai, a dezvaluit ca a fost de acord cu propunerea, dar, temandu-se de repercusiuni, a terminat meciul in plenitudinea fortelor sale si a incercat sa il castige, lucru ce s-a si intamplat. Apoi, “Luptatorul A” afirma ca a contactat autoritatile locale, care au demarat rapid o investigatie pentru a descoperi toate persoanele implicate in acesata afacere.
  UFC nu este implicata in ancheta iar autoritatile nu au confirmat identitatea luptatorului investigat. Cu toate acestea, dovezile impotriva lui Tae Hyun Bang sunt clare, acesta asteptandu-se la masuri drastice impotriva sa.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA