Natiunea MMA

Blagoi Ivanov, singurul om care l-a invins pe Fedor in Sambo, a fost injunghiat la Sofia
27/02/2012

Bulgarul Blagoi Ivanov, neinvins in cariera profesionista de MMA, se lupta pentru a ramane in viata la Spitalul Pirogova din Sofia, dupa ce a fost injunghiat duminica dimineta.

Sportivul de 25 de ani participa la after-partyul de dupa turneul de box Strandja la un restaurant cand un grup de opt oameni, inarmati cu pistoale si cutite l-au atacat pe el si pe cei doi prieteni care erau cu el. Ivanov a fost injunghiat sub brat, iar lama cutitului se pare ca i-a atins inima.

Aflat sub contract cu Bellator Fighting Championhsip, el a fost dus de urgenta la spital, unde doctorii l-au operat vreme de sase ore. El este acum tinut in viata de aparate, iar urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru el.

Ivanov a devenit faimos dupa ce a devenit singurul om care l-a invins intr-un meci de Sambo pe legendarul Fedor Emelianenko la Campionatul Mondial de Sambo 2008 din St Petersburg, Rusia. Imediat dupa aceasa, el a semnat un contract cu promotia japoneza Sengoku, sub bannerul careia si-a facut cu succes debutul printr-o victorie in fata fostului star al PRIDE.

In ultima sa aparitie in cusca, el l-a depasit pe veteranul UFC Ricco Rodriguez intr-o gala desfasurata in Rusia in Ajunul Craciunului. El trebuia sa lupte pe 24 aprilie intr-o gala Mix Fight 27 din capitala Bulgariei.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA