Natiunea MMA

Blagoi Ivanov, bulgarul care l-a invins pe Fedor in Sambo, semneaza cu Bellator FC
16/03/2011

Bellator Fighting Championship a anuntat ieri semarea unui contract cu bulgarul Blagoi Ivanov, neinvins in cariera profesionala de MMA (8-0) si practicant de Sambo la categoria grea.

Ivanov a castigat Campionatul Mondial de Sambo in 2008, trecand in semi-finale de nimeni altul decat Fedor Emelianenko si punand astfel capat unei serii de opt ani de victorii pentru "Ultimul Imparat" in competitiile acestui sport. Ivanov a mai concurat pentru tara sa in evenimente internationala de Judo.

In varsta de 24 de ani, el este asteptat sa isi faca debutul in Bellator anul acesta. Ivanov se pregateste acum la TapouT Training Center in Las Vegas, alaturi de Randy Couture, Roy Nelson si Vitor Belfort. Se pare ca el a lucrat tehnica de box si cu unchiul lui Floy Mayweather Jr, Jeff Mayweather.

"Blagoi este un luptator foarte important pentru noi" a declarat presedintele Bellator, Bjorn Rebney. "Aduce un palmares impresionant de Sambo in cusca si isi dezvolta tehnica de brate cu uni dintre cei mai buni antrenori din lume. Sunt foarte bucuros ca el si managementul sau au decis sa isi continue cariera sub bannerul Bellator."

Sursa - www.MMAweekly.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA