Natiunea MMA

Bisping vs Maia, confirmat oficial pentru 28 ianuarie 2012, la UFC on FOX 2
07/12/2011

Michael Bisping il va intalni pe Demaian Maia la UFC on FOX 2, care are loc pe 28 ianuarie in Chicago. Informatia a fost confirmata din mai multe surse independente.

Avand in vedere ca Maia a fost, la un moment dat, challenger la titlul diviziei mijlocii, este posibil ca, in cazul unei victorii a lui Bisping, "The Count" sa primeasca dreptul de a il provoca campionul categoriei la momentul respectiv.

Cu toate astea, avand in vedere ca Sonnen si Munoz lupta in aceeasi gala pentru exact aceeasi pozitie, ramane de vazut daca nu cumva UFC va organiza o lupta intre invingatorii din aceste doua confruntari inainte de a decide principalul pretendent la centura lui Anderson Silva.

Aceasta decizie va fi luata probabil dupa gala din 28 ianuarie, si va tine cont si de prestatia in cusca invingatorilor din cele doua lupte, Bisping vs Maia si Sonnen vs Munoz, nu doar de rezultatul final al confruntarilor.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA