Natiunea MMA

Bisping primeste revansa in fata lui Henderson
13/07/2016

                             

Presedintele Ultimate Fighting Championship, Dana White a anuntat ca Michael Bisping va primi o sansă de a razbuna infrangerea usturatoare de acum 7 ani suferita in fata lui Dan Henderson.

Campion al categoriei mijlocii, Bisping va avea astfel ocazia sa il infrunte din nou pe Henderson, care l-a facut KO in gala UFC 100 din 11 iulie de 2009, de la Las Vegas.

Cel care a cerut revansa este chiar Bispling, care nu poate digera nici acum acea infrangere dureroasa.

Contele Bisping este campionul en-titre al categoriei mijlocii, acesta cucerind titlul suprem dupa KO-ul devastator aplicat lui Luke Rockhold la UFC 199 din 4 iunie.

Revansa confruntarii dintre Bisping si Henderson vine intr-un moment in care cel din urma, ajuns la venerabila varsta sportiva de 45 de ani, a triumfat in doar trei din ultimele noua aparitii in UFC. Cu toate acestea, in ultimul meci sustinut tot in cadrul UFC 199, Hendo l-a invins prin KO pe Hector Lombard.

Revansa dintre Michael Bisping si Dan Henderson ar urma sa aiba loc la Manchester, in Anglia, dar locatia nu a fost inca stabilita.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro
Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA