Natiunea MMA

Big Nog se retrage de la UFC 149; Shawn Jordan ii ia locul in lupta cu Cheick Kongo
18/06/2012

Urmarita parca de un blestem al problemelor medicale, UFC 149 a mai pierdut o piesa importanta de pe fight-card. Fostul campion al greilor, Antonio Rodrigo Nogueira nu va mai putea sa concureze, din cauza unor probleme medicale. Locul sau va fi luat de fostul luptator al Strikeforce, Shanw Jordan.

Jordan il va intalni acum pe Cheick Kongo, intr-o confruntare din cadrul categoriei grele.

Cu un palmares de 13-3, Jordan e un nume de urmarit, provenit de la scoala de MMA a lui Greg Jackson din New Mexico. El are doua victorii consecutive la activ, inclusiv debutul in UFC in luna martie. Una dintre cele mai importante reusite ale lui este victoria prin submisie in fata lui Lavar Johnson in septembrie 2011.

Nu se cunosc inca detalii foarte clare despre motivele care l-au determinat pe Big Nog sa se retraga, dar se pare ca acestea au de-a face cu refacerea incompleta de dupa accidentarea suferita in fata lui Frank Mir la UFC140.

El isi va continua refacerea si se spera ca va putea reveni in lupta in a doua jumatate a lui 2012.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA