Natiunea MMA

Big Nog revine in circuitul competitional. Jake Shields alege sa continue la mijlocie
04/05/2012

O perioada incarcata pentru presedintele UFC, Dana White fiind nevoit sa jongleze cu fight-card-urile galelor urmatoare, influentat fiind de accidentarile sau revenirile unora din luptatorii sai. Dupa ce a pierdut la capitolul imagine in cazul Alistair  Overeem, Dana a anuntat revenirea in octogon a lui Antonio "Minotauro" Nogueira. Greul brazilian va lupta impotriva lui Cheick Kongo la UFC 149, acesta fiind primul meci dupa accidentarea suferita in meciul cu Frank Mir, Big Nog suferind o ruptura a humerusului in urma unei kimura.

In cadrul aceleiasi gale vom putea vedea si infruntarea dintre  Michael Bisping si Tim Boetsch. Un meci interesant, britanicul intra in cusca dupa o infrangere in fata lui Chael Sonnen contand pentru o sansa la centura categoriei mijlocii, iar Boetsch dupa o victorie surprinzatoare in fata Yushin Okami. Sunt rare astfel de confruntari tinand cont de statusul celor doi luptatori, semn sigur ca Boetsch urca in topul categoriei mijlocii.

Ramanem in cadrul acestei categoriei cu inca doua lupte cel putin la fel de interesante. Jake Shields revine la greutatea care l-a consacrat dupa aventura nesatisfacatoare la semi-mijlocie, iar cel care ii va ura bun-venit este Ed Herman, revenit si el de curand in actiune dupa o serie de accidentari. Meciul dintre cei doi la avea loc la UFC 150 in Denver, Colorado.

Lista se incheie cu confruntarea dintre Mark Munoz si Chris Weidman la UFC on Fuel 4. Munoz va avea primul meci dupa accidentarea la cot ce l-a scos din lupta cu Sonnen din ianuarie, iar Weidman isi pune in joc cele patru victorii obtinute in UFC, ultima impotriva lui Demian Maia. O lupta ce poate oferi protagonistilor o viitoare sansa la centura, intr-o categorie revitalizata odata cu sosirea in UFC a fostului campion Bellator, Hector Lombard.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA