Natiunea MMA

Big Nog isi face revenirea impotriva lui Cheick Kongo, la UFC 149 in Calgary, Canada
25/04/2012

In aceeasi zi in care Dana White a anuntat posibila retragere a campionului Jose Aldo de pe fight-cardul galei UFC 149, din Calgary, Canada, cel mai influent zial local, Calgary Sun a postat o stire in care se vorbea de adaugarea luptei dintre Antonio Rodrigo Nogueira si Cheick Kongo pe acelasi tablou de lupta.

Desi ziarul cita surse anonime ca originea acestei stiri, oficialii UFC din Canada au confirmato aproape imediat, republicand stirea pe contul lor de Twitter.

Nogueira (33-7-1) nu a mai luptat de la infrangerea suferita in fata lui Frank Mir la UFC 140 in luna decembrie. El a refuzat atunci sa se recunoasca submis cand Mir a inchis o Kimura, iar rezultatul a fost o fractura foarte urata la brat pentru brazilian.

Cu un palmares mixt de 4-3 in luptele sale sub bannerul UFC, Nogueira are acum una dintre ultimele sanse sa isi repuna cariera pe drumul cel bun.

Kongo (17-7-2) vine si el dupa o infrangere. Mark Hunt, superstarul kickboxului mondial, a devenit singurul om care a reusit sa il faca TKO pe Kongo in lupta celor doi de la UFC 144, in Japonia.

Daca Aldo va lupta in Main Eventul galei UFC 147, organizatia americana este cu siguranta in cautarea unei perechi de luptatori care sa tina capul de afis al galei cu numarul 149 din Canada. Iar Dana White a mentionat deja posibila lupta dintre Jon Jones si Dan Henderson ca principala candidata la aceasta pozitie.

UFC 149 are loc pe 21 iulie, la ScotiaBank Saddledome, in Calgary, Canada.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA