Natiunea MMA

Big Nog e nevoit pana la urma sa se opereze la mana fracturata de Frank Mir
19/12/2011

Desi se parea ca Antonio Rodrigo Nogueira va reusi sa se refaca dupa accindetarea din meciul cu Frank Mir fara vre-o interventie chirurgicala, pana la urma se pare ca soarta nu a fost de partea lui Minotauro si nedorita vizita la medic a devenit pana la urma obligatorie.

Rodrigo a fost deja operat vineri la spitalul din Vail, Colorado. Doctorii sunt foarte multumiti de rezultatele operatiei, si in acest moment spera ca sportivul brazilian sa revina la antrenament in luna iunie.

Se pare ca testele ulterioare din Vail au fost cele care au arata nevoia interventiei chirurgicale, chiar daca se vorbea la inceput de folosirea unui dispozitiv reglabil cu ultrasunete pentru refacerea fracturii bratului sau.

Chiar daca el revina la pregatire in luna iunie, e greu de crezut ca il putem vedea in cusca inainte de septembrie sau octombrie. Accidentarea suferita in lupta cu Mir ar putea, din pacate, sa fie cea care va marca inceputul sfarsitului carierei marelui campion brazilian.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA