Natiunea MMA

Bibiano Fernandes semneaza cu UFC si isi face debutul pe 21 iulie
05/06/2012

Unul dintre cei mai buni sportivi de categorie cocos din lume, care nu lupta pana acum sub bannerul UFC, semneaza un contract cu cea mai mare promotiei de MMA din lume.

Brazilianul Bibiano fernandes, care a detinut o data titlul organizatiei japoneze DREAM isi va face debutul intr-o gala organizata de gigantul american pe 21 iulie, la UFC 149 in Calgary.

Fernandes are la activ victorii in fata lui Joachim Hansen, Joe Warren sau Antoniu Banuelos.

Adversarul sau a fost deja confirmat, in persoana lui Roland Delorme, care are un palmares de 8-1 si care a castigat ambele sale aparitii in Octogon, in fata lui Josh Ferguson si Nick Denis.

UFC a mai confirmat si inlocuirea lui Thiago Alves cu Chris Clements in lupta impotriva lui Siyar Bahadurzada. Clements are un palmares de 11-4 si are la activ cinci victorii consecutive in acest moment al carierei sale.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA