Natiunea MMA

Benny Adegbuyi s-a accidentat si nu mai lupta la GLORY 21, dar primeste sansa vietii pentru GLORY 22
08/05/2015Programat initial sa apara pe fight-cardul galei din aceasta seara - GLORY 21 in San Diego - intr-o confruntare impotriva unui adversar foarte incomod, Anderson "Braddock" Silva, Benny Adegbuyi a fost nevoit sa renunte la aceasta lupta din cauza unei accidentari de ultim moment la picior.

Vestile proaste insa se opresc aici pentru sportivul din Aiud, pregatit de Alin Panaite la Respect Gym in Bucuresti. Conform oficialilor promotiei GLORY, Benny va primi dreptul de a il provoca, in cadrul urmatorului eveniment, gala cu numarul 22 din istoria organizatiei, pe chiar detinatorul centurii, olandezul Rico Verhoeven.

GLORY 22, programata pe 5 iunie in Franta, va fi locul unde al doilea sportiv roman, dupa Daniel Ghita, va incerca sa ii ia titlul lui Verhoeven. Va fi cu siguranta lupta vietii pentru Benny, care are ocazia sa isi reafirme inca o data statutul de luptator de top al categoriei grele din lumea boxului profesionist cu o prestatie buna in fata campionului olandez.

Se pare ca Anderson Silva va fi nevoit sa nu mai apara pe fight-cardul din aceasta seara, desi initial au aparut zvonuri care il dadeau ca posibil inlocuitor pentru Benny pe Mladen Brestovac.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA