Natiunea MMA

Benny Adegbuyi lupta in gala GLORY 21 din San Diego
15/04/2015Ringul GLORY 21 din San Diego se va cutremura din nou, cand greii Anderson "Braddock" Silva (38-11-1, 24KO) il va intalni pe noua stea in devenire a celui mai mare circuit profesionist din lume, conationalul nostru Benny Adegbuyi (18-2, 13KO). Cei doi urmeaza sa se infrunte intr-unul din superfighturile serii.

Benny are un palmares pefect de 3-0 in galele GLORY, de la debutul sau la GLORY 14 in Zagreb cu o victorie inainte de limita a campionului ucrainian Dmtryo Bezus, si pana la reusita la decizie in fata mult mai titratului Hesdy Gerges.

Brazilianul Silva a locuit mult timp in Olanda, si a fost partenerul de sparring al legendarului Peter Aerts. De curand insa, el s-a mutat inapoi in tara sa natala, unde se antreneaza la Team Nogueira, alaturi de fratii Rodrigo si Rogerio, ambii luptatori ai UFC.

"Adegbuyi e o stea in devenire a categoriei grele; trei victorii in trei lupe GLORY spune totul despre asta" a declarat Cor Hemmers, match-makerul si directorul departamentului de resurse umane al circuitului. "In ultima sa lupta l-a batut pe Hesdy Gerges, luptator de top mondial si fost campion al It's Showtime, iar genul asta de reusita il pune in discutie pentru titlul mondial."

GLORY 21 San Diego are loc pe 8 mai in San Diego, California. In Main Eventul serii, campionul Artem Levin isi va pune la bataie centura in fata lui Simon "Bad Bwoy" Marcus.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA