Natiunea MMA

Ben Askren semneaza cu ONE FC, refuzand presiunile celor de la WSOF
11/12/2013Ben Askren a semnat un contract pe 2 ani cu organizatia asiatica ONE FC.

Campionul Bellator MMA a discutat cu mai multe organizatii, incluzand UFC si WSoF, dar s-a decis asupra celor de la ONE FC. Participarea lui la antrenamentele echipei Evolve MMA din Singapore s-ar putea sa fi fost unul dintre factorii care l-au determinat sa ia aceasta decizie.

“Intalnirea cu cei din UFC a decurs foarte bine, au fost foarte politicosi, si am discutat mult. Sincer, in acel moment am considerat ca ma voi intoarce pentru a semna un contract cu ei. Chiar am avut impresia ca asa va fi, dar mai tarziu m-au sunat sa imi spuna ca nu mai sunt interesati”, a declarat Askren.

“Au fost niste circumstante foarte interesante. Dupa intalnire, mi-am dat seama ca nu e pentru mine. Cand realizezi ca nu esti suficient de bun pentru anumite lucruri, iti vine sa razi. Nu cred ca exista un site in lume, unde sa nu fiu in Top 10. Din 84 de luptatori cati sunt inscrisi in listele lor, sunt sigur ca i-as infrange pe cel putin jumatate cu o mana legata la spate. Cativa dintre ei chiar nu sunt facuti pentru acest sport.”

Askren a facut referire si la faptul ca UFC a insistat sa semneze un contract cu World Series of Fighting. “Multi au incercat sa imi spuna ce sa fac, iar daca as fi angajatul lor, chiar i-as asculta. Dar nu sunt, si ai pretentia sa fac cum spun? E o nebunie!”, a spus Askren.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA