Natiunea MMA

Bellator si GLORY relanseaza unul dintre cele mai cunsocute branduri din artele martiale moderne
22/06/2015Zvonurile aparute in urma cu cateva zile s-au dovedit pana la urma a fi adevarate. Dupa ce multi specialisti au pus la indoiala veridicitatea informatiilor aparute pe piata, promotia americana Bellator a confirmat oficial organizarea, in data de 19 septembrie, la SAP Center in San Jose, California a unei gale sub celebrul brand Dynamite!!

Si pentru a continua traditia galelor mixte din Tara Soarelui Rasare, evenimentul din septembrie va avea pe fight-card si trei confruntari din kickbox, sub bannerul GLORY, cea mai mare organizatie mondiala din acest sport. Joe Schilling, Paul Daley plus inca un nume important urmeaza sa apara in cele trei confruntari pe reguli de kickbox.

O informatie interesanta da ca sigura construirea la SAP Center atat a custii traditionale a Bellator cat si a unui ring de box pentru partea GLORY a acestui eveniment. In partea de MMA a fight-cardului, Bellator pregateste cateva dintre numele sale grele, organizand un Turneu al Categoriei Semi-grele ce va avea printre participanti pe King Mo Lawal, Phil Davis si Linton Vassal, dar si o lupta pentru titlul aceleiasi divizii intre campionul actual Liam McGeary si legenda UFC Tito Ortiz.

Galele Dynamite!! de pana acum aduceau in fata spectatorilor si telespectatorilor care le urmareau confruntari din DREAM si K-1. Acum, americanii incearca sa reinvie aceasta traditie cu lupte Bellator si GLORY. Ramane de vazut cum va fi primit acest mix de catre mult mai calificatul si pretentiosul public american.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA