Natiunea MMA

Bellator revine in Kansas
29/11/2016  Conducerea Bellator a anuntat ca va organiza gala 171 la Kansas Star Arena din Mulvane in data de 27 ianuarie, anul viitor. Mai mult, au fost dezvaluite si primele ciocniri. La categoria usoara, David Rickels il va infrunta pe Aaron Derrow in timp ce, in limitele categoriei mijlocie, Chris Harris va lupta impotriva lui Jordan Young.
  Nascut chiar in statul Kansas, “The Caveman” Rickels a debutat in MMA in 2010, avand la activ 17 victorii si suferind 4 infrangeri. Americanul de 27 de ani vine dupa o infrangere prin KO in fata lui Melvin Guillard la gala Bellator 159. Totusi, decizia i-a fost favorabila lui Rickels dupa ce adversarul sau a fost depistat pozitiv cu o substanta interzisa.
  De partea cealalta, Aaron Derrow se lauda cu victorii in ultimele doua partide sustinute, insa ele au fost obtinute in urma cu doi ani. De atunci, “Daddy Long Legs” nu a mai luptat, aceasta fiind o foarte buna oportunitate sa revina in prim-plan. Fanii sai nu uita sirul de 5 meciuri pierdute de luptatorul de la K2L Grindhouse inainte ca acesta sa castige partidele respective.
  Un alt originar din Kansas, mijlociul Chris Harris este imbatabil in MMA, ajungand la 7 succese in circuit. Mai mult decat atat, Harris si-a surclasat toti cei oponenti din acest an: Julian Marquez, Antwan Williams si Matt Foster.
  In schimb, Jordan Young este in fata debutului in Bellator. Totusi, sportivul de 22 de ani s-a impus in toate cele 5 intalniri ale promotiilor de profesionisti in care a luptat. In ultima dintre ele, desfasurata in luna februarie a acestui an, Young l-a invins, prin decizie unanima a arbitrilor, pe Cameron Olson in cadrul VFC 48.
  Inainte de gala de la Kansas, Bellator pregateste un alt eveniment de amploare. Pe 21 ianuarie, promotorul american, aflat la al noualea an de activitate, va organiza Bellator 170 la Inglewood, California. Capul de afis il constituie confruntarea dintre semigreii Tito Ortiz  si Chael Sonnen.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA