Natiunea MMA

Bellator reediteaza un duel controversat din MMA
28/02/2017  Promotorul californian a anuntat ca detinatorul titlului la categoria mijlocie, Rafael Carvalho, isi va pune a doua oara centura la bataie in fata veteranului olandez Melvin Manhoef in capul de afis al galei Bellator 176. Confruntarea urmeaza sa aiba loc in data de 8 aprilie, la Pala Alpitour din Torino (Italia). Initial, revansa trebuie sa se desfasoare in decembrie, la Florenta, insa “The Blessed” a declarat forfait din cauza unei accidentari. Oricum, acesta este al doilea eveniment de profil gazduit de orasul italian.
  In varsta de 30 de ani, Rafael Carvalho a devenit campionul “mijlociilor” in octombrie 2015, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic cu lovituri la corp, pe imbatabilul (pana atunci) Brandon Halsey. Sapte luni mai tarziu, Carvalho il intalnea chiar pe Manhoef in gala Bellator 155 de la Boise (Idaho, Statele Unite ale Americii) si reusea sa isi pastreze centura cu pretul unei decizii la limita, indelung contestata atat de crainicul salii, Jimmy Smith, cat si de specialistii din domeniu.
  De partea cealalta, Melvin Manhoef asteapta cu nerabdare sa isi faca singur dreptate si sa isi adjudece viitorul duel. Olandezul de origine surinameza, care va implini in mai 41 de ani, are la activ 30 de victorii, suferind 13 infrangeri in cei 22 de cariera. Ca si in cazul lui Carvalho, Manhoef nu a mai luptat de la meciul amintit, dar se simte pregatit pentru ciocnirea cu mai tanarul sau oponent.
  Bellator 176 cuprinde pana acum trei intalniri pe cardul de lupta la MMA si doua la kickboxing. Printre competitori se numara si romanii Mihail Nica, la semimijlocie, care se va bate cu Carrington Banks, “usorul “ Valeriu Mircea , care il va infrunta pe Djamil Chan (ambii la MMA), dar si “mijlociul” Amansio Paraschiv, care-l va avea adversar la kickbox pe Giorgio Petrosyan.
  Gala de la Torino va fi transmisa in direct pe Spike TV.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA