Natiunea MMA

Bellator de vis la New York
21/03/2017  Promotorul californian a anuntat un eveniment grandios pentru data de 24 iunie, la Madison Square Garden. Oficialii Bellator au stabilit doua partide de zile mari pentru gala din arena newyorkeza.    
  Astfel, capul de afis va fi reprezentat de confruntarea de la categoria semigrea dintre legendele MMA Chael Sonnen si Wanderlei Silva. Acest meci va fi precedat de o alta intalnire mult asteptata intre “greii” Fedor Emelianenko si Matt Mitrione.
  La cei 39 de ani ai sai, Chael Sonnen a pierdut patru din ultimele 5 meciuri disputate. Retras din UFC in toamna lui 2013, “The American Gangster” a facut pasul catre Bellator la inceputul acestui an, cand s-a recunoscut invins de Tito Ortiz.
  Cu un an mai in varsta decat viitorul sau adversar, Wanderlei Silva debuteaza cu aceasta ocazie in Bellator. Cel supranumit “The Axe Murderer” nu a mai luptat de mai bine de 4 ani, in martie 2013 transand in favoarea lui disputa cu Brian Stann.
  Si Fedor Emelianenko se afla in fata celei dintai experiente in Bellator. Rusul de 40 de ani a castigat ultimele 5 intalniri sustinute, cea din urma datand din iunie 2016, cand l-a intrecut, prin decizie majoritara, pe Fabio Maldonado.
  La randul sau, mai tanarul Matt Mitrione (38 de ani) vine dupa doua succese consecutive obtinute in fata lui Carl Seumanutafa si Oli Thompson. De altfel, cele doua victorii au insemnat si singurele prezente ale lui “Meathead” intr-un circuit in care pare ca se simte foarte bine.
  Initial, cei doi trebuiau sa lupte la Bellator 172 din 18 februarie, insa Mitrione a fost nevoit sa renunte la meci in ultima clipa din cauza unei afectiuni la rinichi.
  Ambele supermeciuri ale galei Bellator 180 de la New York vor fi transmise in format pay-per-view.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA