Natiunea MMA

Bellator a semnat un contract cu fostul semi-greu UFC Vladimir Matyushenko
19/04/2013Fostul luptator UFC de la categoria semi grea Vladimir Matyushenko va lupta pentru Bellator catre finalul acestui an. Oficialii Bellator au facut anuntul in cursul zilei de azi.

Evenimentele Bellator vor avea parte de o pauza pana in vara, dar intre timp vom astepta cu nerabdare luptele din sezonul viitor. Intr-un comunicat de presa oficical, Bellator a anuntat semnarea contractului cu Vladimir.

“La 42 de ani, Vladimir Matyushencko le-a vazut pe toate. De la castigarea a 3 lupte prin submisie intr-o seara, la infrangerea oponentilor puternici precum Anotnio Nogueira, Travis Wiuff, Pedro Rizzo si Jason Lambert. Avand unul dintre cele mai bune background-uri din sport, “The Janitor” a semnat cu Bellator MMA, si va avea debutul in cel mai scurt timp pe Spike TV. Matyushenko va debuta intr-un non-turneu ce va fi anuntat curand.”

Vladimir (26-7) a fost exclus din UFC datorita infrangerilor suferite in fata lui Ryan Bader si Alexander Gustafsson. Cu siguranta este cel mai in varsta luptator al celor de la Bellator.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA