Natiunea MMA

Bellator MMA nu mai promoveaza lupte de arte martiale mixte intre femei
14/08/2013Promotia americana Bellator MMA a concediat toate femeile pe care le avea sub contract, si a anuntat in mod oficial, ca nu mai intentioneaza sa prezinte in galele lor astfel de confruntari.

"Jessica Eye, Jessica Aguilar si Felice Herring preprezinta tot ce e bun in MMA-ul feminin. Atat Eye cat si Aguilar sunt considerate numarul 1 in lume la diviziile lor de greutate si se prezinta cu clasa si distinctie, ridicand mereu nivelul de competitivitatea in lumea femeilor" a declarat CEO-ul Bellator, Bjorn Rebney.

"Am spus de multe ori ca luptatorii trebuie sa lupte, si sa lupte des. Avand in verere strategia noastra actuala, nu suntem in postura de a le oferi acestora lupte regulate la cel mai inalt nivel. Asa ca am considerat ca e mai bine sa le lasam sa isi caute optiuni care le ofera asta. Le doresc cu adevarat tot binele din lume si am sa le sustin in orice lupte vor avea pe viitor."

MMA-ul feminin nu a fost niciodata o componenta importanta a activitatii Bellator. Ele au aparut in turneul sezonului trei, si ocazional in superfight-uri in gale, dar nu a fost niciodata o atentie speciala acordata acestora.

Herrig a semnat deja cu Invicta, iar Aguillar se pregateste sa faca acelasi lucru. Eye are sanse sa intre in divizia cocos a UFC.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA