Natiunea MMA

Bellator MMA i-a concediat pe Paul Daley si pe Maiquel Falcao
26/07/2013In mod oficial Paul Daley nu mai face parte din organizatia Bellator MMA. Organizatie a incetat colaborarea cu Paul Daley si Maiquel Falcao in urma problemelor de natura legala avute de cei doi.

Conform celor de la Bellator, Daley a pledat vinovat la o acuzatie de asalt si hartuire. Pentru asta nu va face inchisoare, dar e posibil sa fie problematica obtinerea vizei, care il poate impiedica sa lupte pentru organizatie.

Acum cateva saptamani, Falcao a fost implicat intr-o altercatie in urma careia Kaue Mena, un prieten de-al sau si luptator de MMA, a ajuns in coma. Se zvoneste ca acesta ar fi impins o femeie intr-o benzinarie. In 2011 Falcao a fost concediat din UFC pentru ca a fost nevoit sa execute 18 luni in urma unei acuzati de asalt din 2002, ce a avut loc in Brazilia.

“Examinam individual fiecare caz in parte, iar natura violenta a ambelor situatii ne-a facut sa ii concediem pe ambii luptatori. Recent am primit si am analizat documentele reale ale lui Daley, care ne-au demonstrat ca nu a fost eliberat de acuzatii. Iar situatia lui Maiquel vorbeste de la sine. Am analizat video-ul in care apare, am discutat cu partile implicate, si am concluzionat ca aceasta e cea mai buna solutie”, a declarat directorul de comunicatii din cadrul Bellator, Anthony Mazzuca.

Falcao a avut recordul de 3-1 sub bannerul acestei organizatii, in timp ce Daley a avut o singura victorie in Iulie anul trecut.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA