Natiunea MMA

Bellator Fighting Championship, transmis in direct de canalul MTV 2 in 2011
15/12/2010

Directorul executiv al Bellator Fighting Championship, Bjorn Rebney, a anuntat marti ca promotia americana a incheiat o intelegere pe trei ani de zile cu canalul MTV2. Fratele mai mic al celebrului The Muzic Channel va transmite doua turnee in direct pe an, plus o serie gale speciale cu inceprere din 2011.

"Suntem foarte entuziasmati sa fim parteneri cu MTV2, care are o audienta foarte larga la publicul tanar" a declarat Rebney. "Cu timp de emisiei la un canal de televiziune de dimensiune nationala dedicat publicului tanar, acum avem platforma perfecta pentru a ne pune in evidenta turneele si luptatorii valorosi pe care ii avem."

Bellator are un format special in lumea iubitorilor de arte martiale. Promotia organizeaza turnee de opt luptatori pe durata a 12 saptamani, in diferite categorii de greutate.

"MTV2 este casa perfecta pentru actiunea si spectaculozitatea turneelor de arte martiale mixte ale Bellator Fighting Championship" a declarat Eric Conte, Senior Vice President responsabil cu programele si productia de la MTV2. "MMA este in topul dorinteleor audientei noastre, iar acest parteneriat cu Bellator va aduce showuri live pe care audienta noastra le asteapta de mult".

Galele Bellator au loc in diferite locatii din jurul Statelor Unite. Fight cardurile lor au fost transmise in trecut de canale ca Fox Sports, NBC, Mun2, ESPN Deportes si Score.

Tom Ngo - www.5thround.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA