Natiunea MMA

Belfort nu poate sa aleaga intre Anderson si Sonnen
05/08/2010

Eduardo Ferreira - www.Tatame.com

Vitor Belfort, recuperat dintr-o chirurgie la umar, care s-a intamplat in luna mai 2009, se pregateste pentru revenirea sa in Statele Unite. Elevul lui Carlson Gracie isi petrece timpul intre antrenamentele din Las Vegas, unde lucreaza cu Shaw Tompkins si in California unde se concentreaza special pe partea de Jiu-Jitsu. "O sa ma intorc si am sa muncesc din greu dar inainte de toate trebuie sa am grija de umarul meu", spune el.

Belfort lucreaza la imbunatatirea formei fizice si a technicii sale dar in aceleasi timp urmareste si confruntarea dintre Anderson Silva si Chael Sonnen, care va avea loc pe 7 august, cand UFC 117 promite saincinga atmosfera din Oakland, California. Aceasta lupta va determina viitorul adversar a lui Vitor.

"Momentan astept un telefon de la UFC, nimic nu este stabilit. Acum, cea ce pot face e sa astept dar voi accepta orice oferta si voi fi incantat." spune Belfort, care nu se gandeste la nimic altceva decat la centura.

"Vreau centura si nu conteaza pe cine trebuie sa-l inving. Dana (White) si Lorenzo (Fertitta) mi-au zis ca asta e ceea ce UFC vrea deci trebuie sa asteptam rezultatul luptei intre Anderson si Sonnen pentru a vedea cine va fi pana la urma."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA