Natiunea MMA

Belfort il critica pe Wanderlei ca nu a acceptat lupta cu el;Silva ii promite o vizita la dentist
14/04/2011


Vitor Belfort                        vs                Wanderlei Silva

Vitor Belfort a reactionat, asa cum era de asteptat, la decizia lui Wanderlei SIlva de a amana confruntarea cu el in schimbul unei lupte cu Chris Leben la UFC 132.

Wanderlei a spus ca ar dori sa lupte cu Belfort, dar nu a mai concurat de mai mult de un an de zile, si ar dori sa reintre in forma inainte de a da piept cu vechiul sau rival. Cu toate astea, Belfort vede ironie in provocarile repetate ale lui Silva din ultim vreme, si apoi refuzul de a accepta lupta atunci cand i-a fost oferita de UFC.

"Wanderlei m-a provocat, eu am acceptat, dar se pare ca el nu dorea de fapt sa ma intalneasca, asa ca sper sa imi gasesc un alt adversar. Ce poti sa faci? Vorbele sunt modalitatea lui de a iesi in public, dar el trebuie sa invete sa vorbeasca mai putin si sa lupte mai mult" a declarat Belfort recent.

"Nu ma intereseaza ce face el. Eu sunt concentrat pe urmatoarea mea provocare. Provocarile si insultele nu ma deranjeaza, eu nu imi aleg oponentii. Atentia mea este intotdeauna catre urmatoarea mea lupta, indiferent cu cine e. Eu sunt genul de om care face ce promite, nu sunt tipul care spune ceva si apoi face altceva."

Wanderlei a citit si el recentul interviu al lui Belfort, iar raspunsul sau nu a intarziat sa apara, pe contul de Twitter.

"Am sa iti scot dintii si mai apoi sa nu imi spui ca sunt nesimtit" a scris Silva. "Asa ca am sa ne intalnim din nou. Vreau sa ne vedem fata in fata."

Vitor si Wanderlei s-au intalnit singura data in prima gala a UFC din Brazilia, cu mai mult de zece ani in urma, cand Wanderlei a suferit un foarte rapid TKO, care l-a rusinat si l-a bantuit de atunci si pana azi.

Conform declaratiilor taberei lui Silva, acesta nu vrea sa intre intr-o lupta cu Belfort dupa asa o pauza indelungata, preferand sa reintre in forma maxima pentru a putea da tot ce e mai bun in cusca.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA