Natiunea MMA

Bas "El Guapo" Rutten spune ca intr-o lume perfecta, loviturile de genunchi la cap ar fi permise
25/11/2010

Zeus - www.middleeasy.com

Singura data cand l-am intalnit pe Bas, mi-a povestit ca atunci cand lupta in Japonia, era un bar micut langa arena unde aveau loc showurile piramidale cu opt oameni intr-o singura seara, in anii '90. Nu se imbatau acolo, pur si simplu cadeau intr-un abis indus de alcool care se termina intotdeauna cu o caterinca in japoneza, olandeza si engleza.

Bas a facut tot ce iti poti imagina in MMA. E o legenda vie a acestui sport, iar caracterul sau amuzant si copilaros ascunde un luptator de o tenacitate si o precizie si o valoare greu de imaginat si chiar mai greu de gasit in zilele astea.

Intr-un inteviu pentru websiteul suedez MMANews.se, Bas si-a prezentat argumentele in favoarea loviturilor de genunchi la cap, impotriva loviturilor de cot.

"Cati oameni a-ti vazut facuti KO de lovituri de cot? Ii poti numara pe o mana. Esti taiat, dar e doar la suprafata, nimeni nu e knocked-out."

"Nu inteleg. Eu as zice asa....sa fie acceptate loviturile de genunchi la cap, cand adversarul e la sol, pentru ca asa cineva poate fi facut KO. Sa fi lovit cu cotul si taiat la fata, nu e pentru mine."

"Stiu oameni care si-au bazat intreaga cariera pe taieturi. Nu au facut niciodata KO pe nimeni, nu au submis pe nimen. Dar cu lovituri de cot au provocat taieturi si au pus capat luptei."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA