Natiunea MMA

Banii si Money
14/12/2017  Floyd “Money” Mayweather este ispitit cu o suma uriasa pentru a-si continua activitatea in Octogon. Invincibilul pugilist a declarat recent ca sefii UFC i-au propus un miliard de dolari pentru o serie de meciuri in cadrul promotiei.
  “Pot sa ma intorc oricand in UFC. Sunt dispusi sa imi plateasca un miliard de dolari pentru trei sau patru partide in cusca”, a afirmat Mayweather, care a castigat 300 de milioane de dolari dupa succesul istoric in fata campionului UFC, Conor McGregor.
  Desi s-a retras a doua oara dupa a 50-a victorie in tot atatea meciuri, lui Mayweather ii surade aceasta incursiune in lumea artelor martiale mixte. Mai mult, McGregor a spus, dupa infrangerea din august, ca “Money” i-ar fi promis revansa.
  Pana la o eventuala revenire a lui Floyd, fostul sau “inamic” Manny Pacquiao a confirmat ca echipa sa a ajuns la un acord cu tabara lui McGregor pentru un duel de zile mari in aprilie 2018. Totusi, pana in momentul de fata, atat presedintele UFC, Dana White, cat si seful Top Rank, Bob Arum, au infirmat aceasta posibilitate.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA