Natiunea MMA

Bani frumosi pentru wrestlerii americani medaliati la Rio
11/08/2016

                                                 

 Luptatorii americani vor fi recompensati cu premii uriase in cazul in care se vor intoarce cu medalii de la Jocurile Olimpice de Vara de la Rio de Janeiro.
 
 Potrivit New York Times, Mike Novogratz si David Barry au decis sa suplimenteze fondurile alocate sportivilor din Statele Unite ale Americii care vor reusi sa castige una din cele trei medalii puse in joc.

 Atat miliardarul Novogratz, inclus de Forbes in topul celor mai bogati americani, cat si Barry sunt fosti luptatori si actuali oameni de afaceri de succes. Ambii si-au exprimat intentia de a constitui acest fond suplimentar de premiere datorita pasiunii lor pentru sport.
 
 Unul dintre cei vizati de o astfel de recompensa este Jordan Burroughs, care s-ar putea alege cu 500.000 de dolari in cazul in care va intra in posesia aurului olimpic.
 
 In total, sunt pusi la bataie 1,225 milioane de dolari pentru fete si baieti.
 
 Comitetul Olimpic American ii premiaza cu 25.000 de dolari pe campionii olimpici, cu 15.000 de dolari pe medaliatii cu argint si cu 10.000 de dolari pe cei care urca treapta a treia a podiumului.

 Banii oferiti de Novogratz si Barry le-ar prinde bine luptatorilor, care nu sunt rasplatiti precum alti coechipieri din lotul olimpic, inotatori, atleti sau gimnasti, care se bucura de sponsorizari importante.

 De altfel, precedentul s-a creat la editia trecuta a Jocurilor Olimpice. Jordan Burroughs a cucerit aurul in 2012, la Londra, si a fost premiat cu 250.000 de dolari, bani din care si-a platit nunta si si-a cumparat o casa. Acum, pentru a-si apara titlul olimpic, Burroughs este ispitit cu o jumatate de milion de dolari.

 Americanii participa la Olimpiada cu un lot de 14 luptatori (9 la lupte libere- 5 barbati si 4 femei si 5 la lupte greco-romane).

 Vlad Amariei- www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA