Natiunea MMA

Badr Hari vs Ismael Londt, pe 22 august in Cecenia
14/07/2015In ultimele zile, mai multe surse din lumea kickboxului profesionist au indicat organizarea unei gale in capitala Ceceniei, Groznai, in care Ismael Londt, un obisnuit al galelor SuperKombat, urmeaza sa il intalneasca pe The Golden Boy, Badr Hari.

Akham Fight Show ar fi organizatia sub care se va organiza aceasta confruntare in data de 22 august, ea fiind patronata de actualul presedinte al micii republici caucaziene, Ramzan Kadyrov. Aceste este un personaj foarte controversat in lumea sporturilor de lupta, fiind considerat de multa lume un criminal de razboi.

Cu toate acestea, Ramzan se bucura de sprijinul Moscovei, iar relatia dintre el si Badr Hari este una mai veche, cei doi fiind considerati de multa lume ca prieteni.

Indiferent de elementele colaterale ale acestui eveniment, o lupta intre un Badr Hari care nu a mai concurat de ceva vreme si Londt, un obisnuit al galelor importante din Europa ar aduce cu siguranta un spectacol interesant. Ramane de vazut daca lupta se va materializa cu adevarat pana la urma.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA