Natiunea MMA

Badr Hari vs Ismael Londt, pe 17 mai 2014 in Eindhoven, Olanda
20/12/2013



"Golden Boy" Badr Hari isi continua drumul spre varful de forma si spre topul categoriei grele cu o confruntare in luna mai a anului viitor impotriva lui Ismael Londt. Spre surprinderea multora, aceasta lupta va avea loc in Olanda, tara adoptiva a luptatorului de origine marocana unde acesta are multe probleme cu justitia, din cauza comportamentului sau violent din viata extra-sportiva.

Orasul Eindhoven va fi gazda, in data de 14 mai 2014, a galei A1 World Combat Cup, unde Hari va lupta in main event cu sportivul de origine surinameza la IndoorSportCentrum. Londt a avut prestatii foarte bune in 2012 si 2013, luptand in galele puse in scena de cele mai mari promotii din lume inclusiv K-1 si SuperKombat. El a fost chiar adversarul lui Mirko "Cro-Cop" Filipovic in finala K-1 World Grand Prinx 2012, cand a trebuit sa se recunoasca invins in urma deciziei arbitrilor judecatori.

Drumul de revenire al lui Hari dupa ultima sa "escapada" in inchisoare a fost unul destul de dificil, el luptand de trei ori anul acesta, de fiecare data in promotia ruseasca LEGEND, pierzand un meci in fata lui Zabit Samedov si castigand revansa in fata acestuia ca si urmatoarea confruntare, in fata unei alte figuri legendare a K-1, "Scorpionul Rosu" Alexey Ignasov in ultima sa aparitie in ring.

Evenimentul din Olanda este promova de fratii Gunyar, si va mai avea pe fight-card un turneu de 16 luptatori al categoriei -70kg.

Sursa





magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA