Natiunea MMA

Badr Hari va fi acuzat de tentativa de omor prin imprundenta; poate primi 10 ani de inchisoare
26/10/2012

Lucrurile merg din prost in mai prost pentru super-starul kickboxului mondial profesionist, Badr Hari. Marocano-olandezul este si acum in arestul politiei din Amsterdam, in asteptarea unei sentinte in cel mai recent caz de agresiune in care a fost implicat. Se pare ca tribunalul olandez a decis ce sa faca cu el, iar decizia nu e deloc una favorabila.

Acuzatiile care i se aduc fostului luptator K-1 - care a incercat recent sa treaca la box, inainte de o scurta revenire la kickboxul care l-a ridicat in ochii fanilor din intreaga lume - sunt detentativa de omor prin imprundenta.

Dovezile pe care politia si procuratura olandeza le au impotriva lui includ, printre altele, un prosop cu urme clare de DNA al acestuia. Mai mult, el are deja noua alte cazuri de astfel de agresiuni deschise pe numele lui, care nu ii fac deloc situatia mai usoara. Ultimul dintre aceste cazuri, pentru care el se afla in arest, este cel impotriva omului de afaceri Koen Everink (in timpul ultimei Sensation White Party din Amsterdam), iar acesta poate fi picatura care umple paharul lui Badr.

Curtea va incerca cel mai probabil sa il condamne pe Hari la zece ani de puscarie, un lucru care va pune punct definitiv si irevocabil carierei acestuia in orice sport, mai ales cele de lupta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA