Natiunea MMA

Badr Hari se retrage din kickbox, pentru a isi incepe cariera in box
29/09/2011

Nu multe evenimente din lumea kickboxului mondial te pot lasa fara cuvinte, dar retragerea unuia dintre cele mai mari nume din aceasta disciplina in ultimii zece ani ar putea sa reuseasca lucrul asta.

Badr Hari a vorbit si in trecut despre dorinta lui de a intra in lumea boxului, dar in ultimul an a facut acest lucru chiar mai des. Au aparut astfel posibilitatea ca el sa intre in echipa Olimpica de box, si chiar retragerea lui din kickbox. Daca la asta se adauga si declinul K-1 din ultimul timp, ca si recentele lui probleme cu leagea, nu e de mirare ca pentru el kickboxul a devenit tot mai putin prioritar.

It's Showtime a anuntat oficial retragerea lui Hari in 28 ianuarie, intr-un meci impotriva lui Gokhan Saki. Ironia este ca ultimul sau adversar, turcul Gokhan, ar putea si el sa renunte la kickbox si sa intre in lumea mare a MMA-ului. In plus, comunicatul de presa al It's Showtime pune la indoiala chiar organizarea K-1 World Grand Prix de acest an.

"Daca K-1 organizeaza o gala in acest an, Badr Hari va lua parte. Finala Grand Prixului e programata pe 10 decembrie, in China. Acest WGP are loc daca K-1 isi va plati datoriile catre It's Showtime si altii. Daca nu, ianuarie 28 va fi ultima lupta a lui Badr Hari in kickbox."

Cu siguranta retragerea lui Badr Hari va fi o mare pierdere pentru fanii si suporterii acestui sport, si un mare castig pentru cei din lumea boxului.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA