Natiunea MMA

Badr Hari revine in ring si ii ia locul lui Ben Edwards in finala K-1 de la Zagreb
20/02/2013

Promotia asiatica K-1 si outletul media Fight Channel au anuntat inlocuirea lui Ben Edwards cu Badr Hari in cadrul K-1 World Grand Prix din Zagreb. Hari, care nu a mai concurat din mai anul trecut, il va intalni in ringul din capitala Croatiei pe Zabit Samedov.

Luptatorul de origine marocana a avut multe probleme cu legea in ultimul timp, si a fost eliberat recent din inchisoare pana la inceperea procesului. Termenii eliberarii sale conditionate ii cer sa nu intre in contact cu martorii din procesul sau si sa nu viziteze localuri de alimentatie publica dupa o anumita ora. Incalcarea exact acelorasi conditii la prima sa eliberare conditionate i-au facut pe politistii din Amsterdam sa il aresteze din nou.

In mass-media de specialitate au aparut recent poze cu un Hari FOARTE slab care a reinceput antrenamente la Mike's Gym alaturi de Gokhan Saki, iar vestea ca el va intra din nou in ring asa de curand a luat prin surprindere pe foarte multa lume.

Inca nu se stie daca termenii eliberarii sale conditionate ii permit sa paraseasca teritoriul olandez, dar avand in vedere ca anuntul a fost facut de oficialii promotiei, speram sa il putem revedea luna viitoare pe Hari in ringul K-1.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA