Natiunea MMA

Badr Hari revine in K-1
17/04/2012

In era informaticii, vestile circula foarte repede. Si la putin timp de la anuntarea noului K-1 World Grand Prix, numele din mintile si inimile tuturor iubitorilor kickboxului profesionist , Badr Hari, a revenit si el in atentia canalelor de stiri.

In ultimele zile, vestea revenirii sale in K-1 si-a facut loc in paginile mai multor site-uri de specialitate. Acum, Mike Passanier, la fel de legendarul sau antrenor, a confirmat pentru Bloodstain Lane ca elevul sau va reveni in galele organizate de noul detinator al drepturilor brandului K-1.

Motivul revenirii sale este unul destul de simplu si de usor de inteles. K-1 World Grand Prix se va desfasura cu un mare premiu de 1.000.000 $ pe masa.

Dupa o perioada destul de scurta petrecuta in SUA - patria boxului profesionsit, in care intentiona sa isi continuie activitatea - se pare ca Hari a revenit deja in Olanda, la Mike's Gym, unde si-a cladit cariera si renumele mondial.

 Asteptam cu mare interes si declaratia oficiala care sa consfinteasca aceasta stare de fapt, pentru ca indiferent daca esti fan al lui Hari sau nu, fara el K-1 nu ar avea gloria de odinioara.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA