Natiunea MMA

Badr Hari refuza invitatia de a lupta la K-1 World Grand Prix in decembrie; revine in ring in 2011
26/11/2010

Dave Walsh - www.headkicklegend.com

Proaspat eliberat din arestul politiei olandeze, Bad Hari a fost obiectul mai multor zonuri legate de posibila sa participare la K-1 World Grand Prix Final, din luna decembrie, posibil intr-o lupta cu Hesdy Gerges, fostul sau adversar din finala categoriei grele a It's Showtime Amsterdam.

In cele din urma, conform unui interviu pe care l-a acordat ziarului olandez Telegraaf, Badr a decis ca e prea devreme sa revina in actiune in doar doua saptamani, si ca are nevoie de ceva timp pentru a reveni la forma de alta data.

"Vreau sa imi fac o revenire gigantica, nu una cu jumatate de inima, in ring. De aceea, principala mea preocupare este sa revin in 2011" a spus el. "In ultima mea lupta am facut o greseala, iar timpul de care am nevoie pentru a reflecta asupra celor intamplate nu s-a terminat inca."

Se pare ca nu vom avea parte de Hari in 2010. It's Showtime are planificata a 46-a gala in 5 martie, iar K-1 organizeaza de obicei o gala de "incalzire" pentru World Grand Prix tot in luna martie. Dar cu problemele finaciare cu care se confrunta Fighting and Entertainemnt Group, compania mama a K-1, si cu It's Showtime Amsterdam in luna mai, nu e imposibil ca Hari sa urce din nou in ring numai in pe sfarsitul primaverii lui 2011.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA