Natiunea MMA

Badr Hari mai are o singura lupta ramasa din contractul cu Legend
31/10/2013Numele Badr Hari starneste emotii puternice in randul fanilor kickboxingului. Multi sunt insetati de sange si le place caracterul lui Badr, in timp ce altii considera ca acesta a facut mai mult rau decat bine acestui sport. Ca de obicei, adevarul e undeva la mijloc.

Badr Hari va avea urmatoarea confruntare impotriva lui Alexey Ignashow in 8 Noiembrie sub banerul LEGEND, fanii asteptand o noua victorie din partea superstarului marocan.

Din nefericire pentru fanii din America, nu va fi o cale oficiala pentru urmarirea evenimentului, deoarece nu sunt inca discutii despre o transmitere live de la fata locului. Conform unui interviu recent cu sportivul, acesta mai are o singura lupta in acest contract, urmand sa ia o decizie. Fie sa semneze un nou contract cu LEGEND, fie sa mearga la GLORY. Daca zvonurile sunt adevarate, cei de la GLORY au avut cateva discutii cu Badr Hari, dar au anumite retineri, datorita problemelor legale avute. Aducerea lui in SUA pentru a lupta ar fi un cosmar, din cauza restrictiilor la vizele american impune celor care au condamnari penale in afara teritoriului american.

Badr a declarat de asemenea ca mai are 2-3 ani pana cand se va retrage, motivand ca isi doreste sa isi vada fetita crescand.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA