Natiunea MMA

Badr Hari ii acorda revansa lui Zabit Samedov pe 25 mai, in Moscova
11/04/2013Retragerea lui Badr Hari din semi-finalele K-1 World Grand Prix in Zagreb a generat multe speculatii, si chiar banuieli de rea vointa din partea organizatorilor. Imaginile uletrioare cu piciorul umflat al superstarului marocan au pus lacat pe gurile criticilor din intreaga lume.

Dupa ce apele s-au linistit (aparent) in lumea K-1 odata cu finalizarea galei din Zagreb, multa lume s-a intrebat unde si cand va reveni cel mai urmarit kickboxer profesionist din lume. Acum, pe canalele de stiri de specialitate, se pare ca aceasta intrebare a primit un raspuns.

Badr Hari a acceptat sa ii acorde revansa lui Zabit Samedov in data de 25 mai, in prima gala Legend Fighting Championship. Iar evenimentul din capitala Rusiei se anuntat cu adevarat mare, avand pe tabelul principal, pe langa Main Eventul de mai sus, un turneu piramidal de patru luptatori in care vor concura Mike Zambidis, Dzhabar Askerov, Arthur Kyshenko si Yuri Bessmertny.

Organizatia ruseasca a facut deja public si afisul promotional al galei, asa ca sansele sunt foarte mari ca gala sa fie una cu adevarat importanta. Nu exista date foarte concrete inca la acest capitol, dar pe afisul galei apare si Aleksander Emelianenko, fratele "Ultimului Imparat" Fedor, iar astea inseamna aproape sigur ca evenimentul va avea si lupte de MMA pe fight-card.

Prezenta lui Hari intr-un astfel de eveniment nu face decat sa ridice si mai multe intrebari despre capacitatea "noului" K-1 de a se ridica la nivelul numelui pe care il are, daca nu isi poate tine ocupat cel mai mare star pe care il are sub contract. Si, credem noi, mai bate un cui in cosciugul fostei mari promotii asiatice.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA