Natiunea MMA

Badr Hari ia in considerare tot mai serios intrarea in lumea boxului profesionist
18/08/2011

Aceasta nu e prima data cand numele lui Badr Hari apare intr-o discutie legata de o posibila intrare a lui in lumea boxului profesionist. La inceput a aparut un zvon ca Hari ar dori sa concureze la Olimpiada in aceasta disciplina. Apoi intr-un interviu cu Michael Schiavello, el a vorbit indelung despre dragostea sa pentru acest sport.

Acum, ultima caramida adaugata la acest zid este un interviu al lui Mike Passenier, antrenorul sau de mult timp la Mike's Gym.

"Badr e doar cu 2 cm mai mic decat fratii Klitschko, iar greutatea lui e undeva intre 112kg si 115kg. Si nu uitati, e obisnuit sa lupte cu oameni mai mari ca el. Hong Man Choi are 2 metri si 18cm. Sem Schilt 2 metri si 11cm. Iar o multime de alti luptatori au intre 1metru 96cm si 2 metri 03cm. Daca are un antrenor care sa il poata porni, cu siguranta!" a spus Mike despre posibilitate ca Hari sa intre in box. "E foarte determinat si e gata sa dea tot ce are."

Programat initial sa lupte in luna septembrie cu romanul Daniel Ghita, confruntarea a fost acum anultata iar Hari isi face planuri sa gaseasca un antrenor profesionist de box care sa ii perfectioneze tehnica specifica pentru a putea face o tranzitie legitima spre acest sport.

"Lupta din septembrie s-a anulta. E posibil sa lupte pentru K-1 in octombrie, dar nimic nu a fost confirmat inca, asa ca nu stii niciodata, mai ales cu un baiat ca Badr. Daca se gaseste o sala, sau un antrenor care sa il pregateasca la cel mai inalt nivel, ar putea urca in urmatorul avion dupa Ramadan. Dar cred ca vrea sa testeze intai apele, sa vada unde si ce i se potriveste cel mai bine" a continuat Passenier.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA