Natiunea MMA

Badr Hari e implicat din nou intr-o altercatie de aceasta data in Ibiza
26/08/2013In ultimele saptamani am primit noutati legate de alte probleme avute de Badr Hari. se pare ca acesta ar fi implicat in hartuirea lui Ruud Gullit si a familiei sale. Este greu sa gasim dovezi legate de aceste plangeri. Ultima este referitoare la distrugerea unei vile in Ibiza, ce apartine lui Gullit. Pe langa aceasta distrugere, el a intrat si in alte probleme, care par sa ne confirme zvonurile.

Ce anume? Badr Hari a intrat intr-o altercatie cu DJ Afrojack, un muzician faimos din Olanda. Se pare ca aceasta altercatie este de cateva saptamani, dar abia acum iese la suprafata, tocmai datorita faptului ca DJ-ul nu doreste sa discute despre acest subiect. Din informatiile disponibile in acest moment, Afrojack nu a depus inca plangere la politie pentru acest incident.

Detalii mai ample despre aceasta situatie nu sunt cunoscute inca, dar aceste noutati nu fac decat sa arunce inca o umbra peste odata ilustra cariera din kickboxul profesionsit mondial a lui Hari.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA