Natiunea MMA

Badr Hari afla luni daca mai ramane in arest 30 de zile sau poate pleca acasa
18/11/2010

Horia Ciocan

Badr Hari este inca in arestul politiei olandeze. Superstarul K-1 s-a prezentat la sfarsitul lunii trecute in fata oamenilor legii, care l-au retinut pentru implicarea intr-o confruntare de la un club de noapte din Amsterdam.

Dupa ce a petrecut o vreme in Maroc, tara sa de origine, evitand rigorile legii olandeze, Badr a fost nevoie ca in cele din urma sa revina in Amsterdam si sa incerce clarificarea acestui incident si implicarea lui.

Desi initial se parea ca nu vor fi mari probleme la capitolul acesta, avand in vedere ca incadrarea juridica a faptei sale a fost schimbata din agresiune in participare la agresiune (asupra bodyguardului localului respectiv), in cele din urma el a fost nevoie sa ramana in arest pana la stabilirea exacta a responsabilitatii sale.

It's Showtime, promotia olandeza ca se ocupa si de managementul lui Hari a declarat in urma cu cateva minute ca el va trebui sa apara luni in fata unui tribunal, unde se va decide daca poate pleca acasa sau daca va primi o extensie de inca 30 de zile la arest.

Daca decizia va fi de extindere a detentie sale, cu siguranta ca nu vom avea ocazia sa il vedem in gala finala a K-1 World Grand Prix.

Urmariti NatiuneaMMA.ro pentru a ramane la curent cu ultimele stiri despre arte martiale din intreaga lume.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA