Natiunea MMA

Badr Hari a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare
24/02/2014Necazurile cu legea l-au tinut pe Badr Hari departe de ringul kickboxului profesionist mondial in ultima vreme. Dupe ce in mai multe ocazii a fost foarte aproape de a deveni numarul unu in lume, dar temperamentul sau violent si-a facut aparitia si in afara sportului, impiedicandu-l sa faca acest ultim si importanta pas. Ultima sa "boacana" conflictul cu olandezul Koen Everink a fost picatura ca i-a umplut paharul.

Hari a petrecut deja cateva luni in inchsoare in perioada de anchetare a cazului, un lucru care a pus multa presiune pe finantele sale, avand in vedere ca el se intretinea din bursele primite pentru lupta. Recent, un tribunal din Olanda l-a condamnat la un an si jumatate de inchisoare, dintre care sase luni cu suspendare. Avanda in vedere ca el a fost deja incarcerat vreme de sapte luni, ii mai raman insa de executat doar cinci luni de zile.

Se pare ca el va face apel la aceasta decizie, si va mai avea ocazia sa isi pledeze cazul inca o data in fata unui judecator. Oricum ar fi insa, cariera unuia dintre cei mai talentati si cu siguranta printre cei mai urmariti kickboxeri profesionisti din istorie intra din nou, cel putin pentru un timp, intr-un con de umbra.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA