Natiunea MMA

Badr Hari a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare;lupta cu Morosanu e pusa in pericol
02/11/2015Unul dintre cei mai controversati kickboxeri din istoria acestui sport, care pe langa un talent imens a dat dovada insa de un caracter indoielnic, olandezul de origine marocana Badr Hari a fost condamnat de instanta din Amsterdam la doi ani de inchisoare cu executare pentru agresiunea asupra omului de afaceri Koen Everink.

Procurorii de caz au cerut o sentinta de trei ani, dar judecatorii au fost de acor doar cu doi. Se pare ca procuratura va face apel la aceasta sentinta.

Datorita faptului ca sportivul olandez a executat deja o parte din sentinta, in timpul arestului preventiv, el mai are de executat doar sase luni din cei doi ani.

Echipa sa manageriala a declarat deja ca va face apel la Curtea Suprema, iar aceasta inseamna ca Hari nu va trebui sa se prezinte imediat la inchsoare pentru executarea sentintei.

Lupta cu Catalin Morosanu, care se zvonea ca ar trebui sa aiba loc undeva pe sfarsitul acestui an, are inca sanse sa se intample. La fel de posibil este insa ca acesta sa decida sa se concentreze pe rezolvarea problemelor sale legale decat pe pregatirea si pe o eventuala confruntare cu sportivul nostru.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA