Natiunea MMA

Badr Hari, eliberat din arestul politiei olandeze in urma unei decizii judecatoresti
23/11/2010

Horia Ciocan

Superstarul marocano-olandez, Badr Hari, a fost eliberat din arestul politiei din Amsterdam dupa ce, in aceasta dimineata, a aparut in fata unui judecator care a decis ca nu este necesara prelungirea mandatului de arestare cu inca 30 de zile.

Hari era arestat pentru implicarea intr-un incident de la un club de noapte din capitala Olandei, in luna februarie, in urma caruia bodyguardul acelui local a ajuns la spital si a necesitat ingrijiri medicale. Desi a negat in permanenta implicare in aceasta altercatie, Badr a ales sa plece in Maroc si sa nu ramana in tara lalelelor pentru lamurirea situatiei. In cele din urma a inteles ca nu poate sa se ascunda la nesfarsit de responsabilitatea pe care o are si s-a reintors in Olanda, unde a fost arestat imediat.

Azi dimineata, pe pagina de Facebook a promotiei olandeze It's Showtime, care se ocupa de managementul lui Golden Boy, a fost postata o stire ca acesta va fi eliberat intr-o ora. Acum mai putin de o ora, tot ei au confirmat eliberarea kickboxerului.

Ramane de vazut daca Hari mai are timp sa revina in forma pentru gala K-1 World Grand Prix, care are loc pe 11 decembrie, unde e posibil sa participe intr-un superfight. Exista chiar zvonuri ca adversarul sau ar urma sa fi Hesdy Gerges, ultima "victima" a comportamentului sau nesportiv din lupta pentru titlul categorieie grele a It's Showtime ce a avut loc in luna mai in Amsterdam.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA