Natiunea MMA

BJ Penn se retrage de pe fight-cardul galei UFC 132
08/04/2011

La doar o saptamana dupa ce Jon Fitch s-a retras din revansa cu BJ Penn, programata la UFC 132, punand promotia americana in postura de a ii cauta un alt adversar pentru hawaian, Penn insusi a fost nevoit sa renunte la pozitia sa.

UFC a confirmat oficial retragerea lui BJ din gala cu numarul 132.

Penn si Fitch au acceptat amandoi sa lupte in revansa confruntarii terminate la egalitate de la UFC 127 imediat dupa gala din Australia.

Fitch a fost fortat sa se retraga din cauza unei accidentari la umar, iar acum o problema medicala neidentificata l-a fortat si pe BJ Penn sa iasa de pe fight-card. Oricum, chiar daca ramanea, putini luptatori de la categoria semi-mijlocie si-au manifestat interesul pentru a ii lua locul lui Jon FItch, printre ei numarandu-se Carlos Condit si Antohny Pettis. Nu se stie inca daca UFC va incerca sa reorganizeze aceasta lupta, odata ce amandoi isi vor reveni.

UFC 132 are loc la MGM Grand Garden Arena, in Las Vegas, pe 2 iulie. In main eventul serii, campionul Dominick Cruz revine dupa o accidentare la mana si isi va apara centura in fata rivalului sau dintotdeauna, Urijah Faber.

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA